Notícies de

Tirs Roquet Ribó

Amb el record del Consell d'Administració i companys de Crèdit Andorrà

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Vicenç Mateu

Síndic general. 55 anys, escaldenc i doctor en filosofia. Ara és un dels homes forts de l’equip demòcrata. Està involucrat en política des dels noranta: s’hi va estrenar amb IDN i en va ser un dels membres fundadors

Esquí alpí

Eslàlom decebedor

Mireia Gutiérrez falla en les dues mànegues del Mundial i acaba la cursa en la 34a posició, lluny de l’objectiu marcat

COPA DEL REI

L'himne del 'camp enrere'

‘Era campo atrás, era campo atrás...’, s’ha convertit en el càntic preferit del Fernando Buesa Arena. Fins i tot s’ha comercialitzat la samarreta de l’acció.

reportatge

Setmana de passió i musical

A Marta Verdes, això de fer de Judes sobre l’escenari li suposa un sobreesforç emocional, confessa: s’impregna del sentiment de culpa i a dures penes controla les ganes de plorar. El 2 d’abril formarà part de l’elenc que interpretarà ‘Jesucrist Superstar’ al Claror.

Tirs Roquet Ribó

Que morí ahir dissabte 18 de febrer, als 87 anys, a Andorra la Vella

La seca, la meca i...

Alienacions

Isabel López Coll

“S'ha d'ensenyar que llegir és un esforç però també plaer”

Llibres a dos euros per fomentar la lectura entre els més petits. 51 anys, de Barcelona. Impulsora d’Un pas de llibre, projecte que per ara consta de quatre publicacions, amb voluntat pedagògica i que ha aixecat l’interès del Govern.

Xavier Calvis

“Tenim cotxes de 17 i 20 anys circulant i les emissions hi són”

El president de l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA) destaca que l’efecte del pla engega és imprescindible per vendre vehicles elèctrics i confia poder tancar un acord amb l’associació de bancs perquè hi hagi més facilitat de crèdit