Notícies de

reportatge

La invasió dels youtubers

L’organització del Saló del vídeojoc i internet torna a apostar per portar coneguts youtubers espanyols que comenten els seus jocs per internet.

Editorial

Excònsols detinguts

El procés iniciat per la fiscalia per esclarir les possibles il·legalitats al comú lauredià el mandat passat obre una nova etapa respecte a les responsabilitats que han d’afrontar els polítics per com gestionen l’administració

Copa del Rei 2017

Orgull tricolor a Vitòria

L’afició andorrana es va fer visible emplenant l’interior i els voltants del Fernando Buesa Arena de banderes del Principat quan encara no havia ni començat el Baskonia-Tenerife. Al final del duel, ràbia per la derrota i per l’arbitratge. Ara, demà tots animaran el Baskonia.

Reportatge

De l'aigua al surrealisme

Galeries que obren, galeries que es consoliden: el panorama expositiu podria haver deixat enrere els temps més magres. Art Areté està de bona ratxa: torna a treballar amb Caldea, es presentarà a una fira a Madrid i a la sala arribaran peces de Dalí.

Copa del Rei 2017

Els errors arbitrals condemnen el MoraBanc

El MoraBanc cau derrotat als quarts de Copa del Rei davant del Reial Madird després de veure’s clarament perjudicat per les errades arbitrals al tram final abans d'arribar a la pròrroga