Notícies de

reportatge

Cola a preu d'or

Un estudi realitzat per la pàgina web d’allotjaments vacacionals ‘hometogo’ sobre el cost d’un refresc de cola a estacions d’esquí d’Europa situa Grandvalira entre les de preu mitjà.

Reportatge de la setmana

Captat per l'objectiu

La recent onada de robatoris a Escaldes-Engordany ha portat el comú a estudiar si amplia la col·locació de càmeres a les vies, mentre al carrer el debat està obert. Respecten la intimitat?

ACB LLIGA ENDESA

Exhibició del MoraBanc

El MoraBanc suma el triomf centenari amb domini absolut a la pista del Gran Canària

L'hora dels millennials

Emprenedora neorural

La Rosa Bulbena va canviar Barcelona per una petita aldea gallega d’uns 50 habitants, Às Chas, i la feina a un restaurant per la que realitza ara al seu taller de disseny i creació de roba.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Toni Bou

Pilot de trial. 30 anys, de Piera i resident a Andorra. Al seu palmarès acumula vint títols de campió del món de trial, deu a l’aire lliure i deu en pista coberta: és el pilot que més n’acumula de la història del trial.

Recordes quan

Reconeixement tardà

El primer sindicat. Va néixer el 8 de març de 1990 però no va ser fins a l’any 2000 que l’administració va reconèixer els estatuts del Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT) i la seva funció específica de defensa dels drets laborals.

Quatre rodes

Un ciclista amb motor

JULIO PINTADO. El ciclista de l’equip Massi Kuwait Cycling Project fa cada any més quilòmetres dalt de la bici que no pas amb el cotxe. Tot i així, no li desagrada conduir el seu BMW X1, un tot terreny molt funcional.