Notícies de

Reportatge

Aplaudiments al ministre

Antoni Garrallà es mostra en total desacord amb la política turística del Govern perquè assegura que s’està venent el ‘low cost’ i que com a empresari hoteler està patint els efectes i veu el futur tan negre que es planteja vendre-ho tot.

Foc i lloc

Primer any marcant tendència

Estem treballant de valent per fer de cada parròquia una peça clau del futur

Editorial

El retorn de l'Andros

La propera edició de l’Andros està en dubte perquè la prova resulta deficitària
i tot i que els organitzadors asseguren que és una bona promoció turística
a França els possibles patrocinadors de moment no s’hi impliquen

Reportatge

Degoteig de turistes i compres

El pont de la Constitució espanyola i de la Puríssima ja expira amb els comerciants amb la sensació que hi ha hagut molts turistes als carrers i que s’ha anat venent de forma esglaonada. Asseguren que encara és d’hora per saber si l’aqüeducte ha estat un èxit.

Reportatge de la setmana

El Pas de l'Andros

Cada desembre els cotxes del Trofeu Andros ‘volen’ al circuit del cap del port. Són dies intensos que ajuden a promocionar Andorra i l’economia del Pas. Tot i que a l’ACA els números no li surten.

Quatre rodes

250.000 km i seguint

Carla riestra. La presidenta de l’associació Cooperand amb Llatinoamèrica és una conductora que busca opcions pràctiques i còmodes. Al seu historial com a xofer només hi figuren un parell de vehicles de propietat.

L'hora dels millennials

Amb un optimisme desbordant

Eurico Barros és estudiant de l'UdA i té ganes de crear una associació d'emprenedors a Andorra

Recordes quan

Cop de neu, i de sort

L’allau d’arinsal. El 8 de febrer del 1996, dues grans allaus van caure sobre Arinsal. Afortunadament, no van provocar cap víctima mortal. Sí que van deixar, però, 320 persones evacuades i un panorama dantesc difícil d’oblidar.