Notícies de

paraula i vida

Ens ha visitat l'arquebisbe

“... a través dels pastors és Crist mateix qui ens visita”

Editorial

Un dia més de cues

Cues de fins a deu quilòmetres per entrar al país sense que l’acumulació de vehicles fes que s’obrissin els dos carrils a la frontera. Les retencions quilomètriques ja s’han convertit en habituals tots els dissabtes

Montse Capdevila

“Al segle XXI no podem produir com fa cent anys”

Pionera al Principat. Biòloga de professió, Capdevila elaborava cosmètica natural per a amics i familiars. Ara ha fet un pas més enllà i ha creat la seva pròpia empresa, la primera del país.

reportatge

Inoportuna lesió

Els castellers d’Andorra van tancar ahir la temporada 2016 amb una actuació a la plaça Coprínceps en què no van poder intentar un castell de set per la lesió d’un dels membres.

Reportatge de la setmana

Incompatibilitats a debat

El Consell General es troba en procés de creació d’una llei per regular l’acció dels polítics. Prohibir les activitats privades dels càrrecs amb dedicació plena o fixar per primer cop sancions en són alguns dels punts destacats.

ACB LLIGA ENDESA

Triomf amb patiment final davant l'Obradoiro

El MoraBanc es guanya mantenir la imbatibilitat al Poliesportiu en un partit en què va saber patir fins al darrer segon contra l’Obradoiro

Recordes quan

De camp i muntanya

Els campaments del Consell General impulsats per Pere Canturri. Es van celebrar del 1962 al 1972, seguien el moviment escolta i tenien com a objectiu ‘andor­-ranitzar’ els nens i nenes. L’eco d’aquells estius encara s’escolta.

L'hora dels millennials

Lluitadora a temps complet

Maria Romera, propietària de ‘Viatges university andorra’, és tota una emprenedora

Quatre rodes

De color pistatxo

França Riberaygua. Diu que el Fiat Panda 4x4 que porta és la millor inversió en un vehicle que ha fet mai. A la secretària d’organització dels liberals li agraden els cotxes des de sempre i fins i tot ha participat a curses.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Sergi Mas

Escultor, ceramista, pintor, gravador i escriptor. Aquest artista multidisciplinari és d’origen català però es va establir a Andorra el 1957. Als 86 anys, continua treballant al seu taller d’Aixovall.