Notícies de

La seca, la meca i...

Presidents

La tribuna

No rendir-se és important

No són immorals, i tots callem, els contractes milionaris als brètols del futbol?

de la meva agenda

Devoció als germans morts

Lamento no conrear més la devoció a la mort, visc en una societat en què només compta l’èxit

Foc i lloc

La intel·ligència dispersa

Hem perdut l’hàbit de mirar el mapa i ara ja no sabem mirar el mapa ni la realitat

Editorial

La dimissió d'Alcobé

Jordi Alcobé va dimitir ahir com a ministre d’Administracions Públiques, Transports i Telecomunicacions. El polític canillenc assegura que marxa amb l’objectiu que la seva figura no provoqui més desgast al gabinet demòcrata.

Reportatge de la setmana

És viable la baixa de sis mesos?

Busquen firmes per presentar una ILP per allargar la baixa maternal, però les dones coincideixen que també necessiten polítiques per conciliar la vida laboral amb la familiar.

CRISI POLÍTICA

Alcobé dimiteix

El ministre afirma que deixa el càrrec per “no desgastar el Govern ni el projecte de DA” i carrega contra “els que van posar en risc la plaça financera”

Recordes quan

Soroll reivindicatiu

Una vintena de dones picant de peus a terra al Consell. Aquesta és la imatge que van deixar l’estiu del 2000 un grup de dones molestes amb els liberals per haver rebutjat fer una llar refugi per a les víctimes de la violència de gènere.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Isidre Bartumeu

Notari. 52 anys. Va ser secretari de Sindicatura i va participar en la redacció del text de la Constitució. També va exercir de secretari general del Tribunal Constitucional del país. I és membre de l'Institut d'Estudis Catalans.

Quatre rodes

Cabellera al vent

Miguel Pedregal. El director general de Caldea viu a cavall d’Andorra i Madrid, una distància de més de 600 km que apropa amb un Volkswagen Cabrio descapotable, un tret que li encanta, sobretot quan fa bon temps.