Notícies de

Reportatge

L'ombra del contrabandista

Un jove ha vist com es ratifica una condemna de presó condicional per contraban, malgrat no haver estat detingut cometent el delicte. El Superior considera provat que l’home conduïa una furgoneta amb 24.000 paquets de tabac i que va fugir abans de poder ser arrestat.

Manel Oliva

“L'Aigüeta és la meva vida. I me l'emporto amb mi”

El restaurant l’Aigüeta tanca portes després de 35 anys. Nascut a Granada, demà farà 65 anys, Oliva ha decidit jubilar-se i deixar el restaurant que només tancava tres cops l’any i un mes coincidint amb les riades del 1982.

La tribuna

Els límits de la Fira

Les alternatives per ampliar l’espai d’ara al Parc Central semblen poc viables

Foc i lloc

Exhibicionisme musical

Cotxes i persones es converteixen en discoteques mòbils ben molestes

Editorial

Dades turístiques

Els carrers del centre han estat aquest cap de setmana plens de visitants però l’afluència elevada no deixarà el mateix resultat a la caixa de tots els negocis i sorgiran de nou les divergències sobre els encerts de la política turística

ACB lliga endesa

El Morabanc perd en un mal partit a València

El MoraBanc avança la nit de Halloween, juga un partit horrible a la Fonteta i surt escaldat davant un València més físic i amb més arguments

Reportatge

Un festival al carrer

Centenars de persones han omplert els principals eixos comercials del país coincidint amb el primer cap de setmana del quart Andorra Shopping Festival.