Notícies de

Museus a anàlisi

Andorra és un país turístic però els museus i el patrimoni hi tenen un pes molt feble entre el conjunt d’atractius que conviden els visitants a fer una estada al Principat. Un pla estratègic amb l’horitzó 2023 buscarà potenciar l’oferta

Gisela Bonet

“Sovint anem fent i no ens parem mai a escoltar-nos”

Ajuda la gent en processos d’autoconeixement. 31 anys. Al costat de Yolanda Blanco ahir va iniciar el cicle de tallers organitzats pel comú d’Escaldes-Engordany ‘Vivint la cultura’. En total presenten set propostes.

La seca, la meca i....

Estàtues

Reportatge

Temerari al volant

Corts va condemnar a un any i mig de presó condicional un conductor que va avançar un motorista i va frenar reiteradament per fer-lo caure. L’advocada defensora en demana l’absolució davant el Superior perquè creu que no hi ha proves que conduís inadequadament.

Reportatge de la setmana

Museus en el punt de mira

S’ha de valorar l’èxit d’un museu per les visites que atreu? Sí. Però amb matisos, coincideixen experts i gestors. En tot cas, és un, però només un, dels aspectes en què entrarà el Pla estratègic de museus 2023.

ACB Lliga Endesa

Victòria vibrant al Poliesportiu

Una falta antiesportiva de Mumbrú a Shermadini a 9 segons per al final i empat a 81 sentencia el triomf del MoraBanc contra un brau Bilbao Basket

Amb cara i ulls

Jacint Risco: l'home polièdric

Un perfil de Jacint Risco, gerent de la Federació Andorrana d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD) i vicepresident del Comitè Olímpic Andorrà (COA)

Quatre rodes

Adéu dramàtic

Oriol Viella. És membre del grup Hysteriofunk i d’altres projectes sonors, a més de director de l’Espai Música Moderna. Darrerament s’ha hagut d’acomiadar del “cotxe de la seva vida”, un Volkswagen Golf.