Notícies de

la tribuna

Humils consells?

Adenauer deia que hi ha enemics a seques, enemics a mort i els enemics de partit

de la meva agenda

Déu és humor

Santa Teresa de Calcuta deia que la nostra alegria és la millor eina per donar Jesús al món

paraula i vida

I... què es diu?

L’eucaristia de cada diumenge és una bona oportunitat per donar gràcies a Déu

Foc i Lloc

El mirall d'Andorra

El tarannà de la gent d’Odorron és respectuós, amable i educat

editorial

Calen paletes de nou

La lenta però continuada recuperació del mercat laboral està portant que hi hagi necessitat de mà d’obra en múltiples sectors. Fins i tot ha arribat un punt en què ja hi ha més demanda que oferta en el sector de la construcció

Reportatge de la setmana

Addictes al ioga

L’estrès, les preocupacions, els nervis o simplement la salut. Aquest són alguns dels camins que porten a abraçar el ioga, una disciplina mil·lenària que els últims anys ha impactat a Andorra a la recerca de l’equilibri cos-ment.

reportatge

La raó de l'abstenció

Unes 40 persones van participar en el primer debat sobre per què els joves no van a votar, i van intentar detectar-ne les raons i aportar possibles solucions.

Recordes quan

Una idea massa moderna

Caldea va néixer entremig de la polèmica. Tot i que des de mitjans dels 80 hi havia el rum-rum a Escaldes d’obrir un centre termal, no va ser fins al 1994 que aquella moderna torre vidrada va obrir al públic. Però sense cap acte oficial

Quatre rodes

La puça atòmica

Alondra. Cantant mexicana guanyadora de nombrosos discs d’or i nominada al premi Grammy Llatí a millor album. Actualment resideix a Andorra, per on es passeja amb el seu Smart, la seva petita joia motoritzada.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Delfí Roca

Coordinador local d’SDP a Andorra la Vella. Vinculat a la política des del 2004 i activista social, va ser cap de llista d’SDP per la capital a les darreres comunals. És director de comunicació d’un grup empresarial.