Notícies de

Reportatge

Alèxia i el Dakar

La feina l’apassiona. Se li nota quan parla. Es mou en un món tradicionalment masculí, que sempre l’ha atret. Des que era petita i anava a veure el seu tiet Albert. Alèxia Llobera és enginyera d’automoció i treballa a Alemanya a l’equip X-Raid. El Dakar és el seu somni.

Reportatge

Desapareixen les baranes

Un treballador es va precipitar 2,65 metres des d’una terrassa on estava treballant en la qual no hi havia cap barrera, perquè la propietària de la casa va treure-les. Els fets es van produir el 20 de setembre del 2011 i ara demana una indemnització de 35.500 euros.

Economia

L'INAF supervisarà les asseguradores

La nova llei del sector s’adaptarà als nous temps, als requeriments internacionals i protegirà més els consumidors

Reportatge

Visions de l'aigua termal des de l'art urbà

Són Sixe Paredes, Suso33 i Okuda San Miguel Erice, tres dels exponents de l’art urbà espanyol. Tots tres han reinterpretat Caldea, la seva arquitectura, les aigües, en obres de gran format per a una mostra conjunta, ‘H3O’ organitzada pel termolúdic i Art Areté.

FOC I LLOC

Llum i taquígrafs

Si el síndic Mateu sospita que la sobi­rania s’ha posat en entredit, ha d’explicar en què es basa

Antònia Sevé

“Molta gent que ve a fer 'patchwork' en diu teràpia”

Neix una associació d’un art de tela i agulla amb adeptes arreu del món. Dissabte el Centre de Congressos de la capital (a partir de les 10 hores) serà epicentre del món del ‘patchwork’, amb exposició, marató i també iniciativa solidària.

la tribuna

Pàgines de la vida

Ans d’anar a llançar les deixies, he volgut fer una fullejada als periòdics dels darrers quinze dies