Notícies de

Editorial

'Scalada' número quatre

El Cirque du Soleil va estrenar ahir a la nit el quart muntatge que presenta al Principat. ‘Scalada Vision’ inclou els números acrobàtics que entusiasmen el públic però fa un pas més en utilitzar les possibilitats creatives de la tecnologia

paraula i vida

Jesús ens porta la pau

Potser és bo oblidar-nos uns dies de la televisió i d’Internet

De la meva agenda

El cor de la mare n'està ple

La família, l’escola i el lleure hem d’anar tots a l’una. Els tres cerquem l’educació integral

Xavier Sabat

“Amb els Xiquets volem fer una diada a pistes a l'hivern”

Des de fa mig any és president d’una de les grans colles castelleres. Fa 15 anys va arribar per feina. Va tornar a la seva Tarragona natal però un estiu a la platja es va enamorar d’una andorrana. Ara viu aquí i hi cria un nen i una nena.

La seca, la meca i...

Mil anys?

Promoció turística

“Thank you, Andorra”

El Cirque du Soleil va estrenar anit davant de 5.000 persones l’espectacle d’enguany, ‘Scalada Vision’, en què la companyia penetra en una nova era circense marcada per la màgia de sempre i la triple generació tecnològica. El públic, admirat pel xou, va agrair la tradició.

Reportatge de la semana

El Thyssen, a bon pas

En uns dos-cents dies el Museu Carmen Thyssen Andorra obrirà les portes. L’espai està perfilat i al setembre comencen les obres. I la primera mostra, llesta. Amb noms com Matisse i Gauguin.

reportatge

El mirador del Roc del Quer entusiasma els primers visitants

El remodelat mirador del Roc del Quer ja és una realitat. Els primers visitants s’hi van poder acostar ahir durant tot el dia i en van destacar l’espectacularitat, tot i que alguns van trobar a faltar més vidre a la passarel·la per poder sentir com flotaven al buit.

Rere el taulell

L'as del bistec tàrtar

Alfonso Martín. Va viure la inauguració de Casa Teresa com a cambrer i hi va treballar nou anys. Després d’un parèntesi, ara fa tres anys va prendre les regnes del negoci i va donar continuïtat a l’essència dels primers amos.

amb cara i ulls

La violinista discreta

Sharon Corr, una resident VIP molt gelosa de la seva privacitat que comença a deixar-se veure en algun acte públic

VIDA SOCIAL

Ordino en festa

La parròquia ha celebrat aquesta setmana la revetlla i la diada de Sant Pere

Aquesta setmana

L'odissea d'aparcar

Conductors del centre del principat tenen el desafiament diari d’estacionar. El Parc Central quan tanca i la part alta d’Escaldes, els punts més conflictius