Notícies de

Reportatge

30 euros en petards

Els comerciants asseguren que els clients es gasten entre 20 i 30 euros en pirotècnica. Entre les coques triomfen les tradicionals com les de crema, llardons, pinyons o fruita.

Reportatge

Una unió cada cop més habitual

Les unions civils, que permeten casar dues persones del mateix sexe, són legals des del novembre del 2014 i l’any passat se’n van oficiar tretze, un fet que normalitza una situació que els protagonistes viuen amb la mateixa intensitat que les parelles heterosexuals.

Reportatge

Arribada especial i emotiva de la flama del Canigó

Litúrgia repetida, com cada any, arriba la flama del Canigó a Andorra la Vella –enguany a través de Canillo– i es reparteix per les parròquies. Però no és un any qualsevol, sinó l’any zero després que la festa hagi estat reconeguda per la Unesco.

editorial

Carlemany, segona part

Un grup que aplega una vintena de comerciants s’ha mobilitzat per impedir el tancament al trànsit de la part baixa de Meritxell amb el pretext que falten els estudis corresponents. El comú ha dit que manté la data i es tanca el mes vinent.

Marta Aguilera

“Tenim un repte complicat i alhora divertit i entretingut”

El Preeuropeu de bàsquet 3x3 passa per les seves mans. 21 anys. Apassionada del bàsquet i de l’European Championship Qualifier que organitza Andorra. Té una gran responsabilitat i la confiança que tot sortirà bé.

La tribuna

Gràcies a tots, per tot!

L’1 de gener del 1991 engegàvem la maquinària i les ones de Ràdio Nacional s’enlairaven