Notícies de

Reportatge

Els lloguers perduts

Un gestor immobiliari haurà de pagar a un antic client 15.400 euros dels lloguers de dos pisos que li administrava i que no li va abonar al seu dia. El Tribunal de Corts no s’ha cregut les justificacions de l’acusat durant el judici i el condemna per apropiació indeguda.

Reportatge

Una història de pel·lícula

La Creu Roja va estrenar fa uns dies seu social. La nova casa de l’entitat s’ha pagat amb el donatiu d’una ciutadana francesa resident a Catalunya que va deixar el seu patrimoni a la Creu Roja, que va aconseguir alliberar el marit d’un camp de concentració nazi.

Reportatge de la setmana

Els partits parroquials

Al Principat són sis les formacions de caràcter local que es van presentar a les eleccions comunals del desembre. Quins motius justifiquen la seva existència? La funció d’aixopluc és la clau de volta.

Diada de Canòlich

UL critica el comú per la inacció a Naturlandia

El conseller de la minoria Joan Albert Farré lamenta que després de cinc mesos “desconeixem quina és la visió de la majoria” sobre el parc

Aquesta setmana

Guerra al plàstic

Hi ha llars on s'ha optat per reduir al màxim els residus que es generen. Els comerços estan poc preparats per donar resposta a la demanda 'eco'.

Rere el taulell

Adolfo Gulías Lois: material sensible

​Per les seves mans ha passat la cristalleria sencera d’immobles tan emblemàtics com Illa Carlemany o el Punt de Trobada. Acumula més de 40 anys en un sector on va arribar de casualitat.