El pàrquing dels Pouets torna a l'activitat avui

L’empresa compleix amb la data límit fixada pel comú després que les obres no s’enllestissin al desembre, tal com deia el contracte

El pàrquing dels Pouets torna a l'activitat avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La concessionària de l’aparcament intel·ligent dels Pouets complirà el compromís adquirit amb el comú i avui reobre les portes d’un pàrquing que fa més de vint anys que s’intenta fer funcionar. Així ho van confirmar al Diari fonts de la societat adjudicatària, Dionis SLU. Cal recordar que el mes de desembre passat la corporació havia anunciat la voluntat de rescindir la concessió perquè no s’havia complert el termini d’entrega de l’obra, que expirava el 8 de desembre.

Etiquetes:

Amb tot, l’adjudicatària va presentar al·legacions al comú argumentant que no havien pogut acabar els treballs per “causes de força major”, fent referència a una “desviació de diners” que va obligar a aturar les obres uns mesos o a diversos actes vandàlics que es van trobar a l’hora de fer els treballs i que també van contribuir a retardar-los. Cal tenir present que Dionis SLU va presentar una querella contra el gestor de les obres acusant-lo d’apropiació indeguda i també han demandat l’exadvocat de la societat perquè consideren que, suposadament, s’hauria quedat diners de Dionis SLU.

Finalment el comú va acceptar les al·legacions i va introduir una addenda al contracte en la qual es fixava el 17 de febrer com a data d’entrega de l’aparcament. En la sessió de consell de comú celebrada la setmana passada a la capital i en la qual es va aprovar el canvi en el contracte, la cònsol major, Conxita Marsol, va deixar clar que aquesta era l’última pròr­roga que es concedia. Amb tot, va exposar que s’havia decidit donar-los l’oportunitat d’acabar els treballs perquè s’havia prioritzat l’interès general per poder posar fi al dèficit de places d’aparcament que pateix la zona.

Durant la setmana passada l’empresa concessionària ha dut a terme la selecció de personal i la previsió és que es pugui donar feina a entre tres i quatre persones. Els responsables de l’equipament van afirmar que havien rebut peticions de veïns i hotelers per poder fer ús de les instal·lacions i que la voluntat és poder donar servei les 24 hores del dia.

Cal recordar que la darrera vegada que es va posar en marxa el pàrquing la corporació va decidir tancar-los per les molèsties que generaven els sorolls i vibracions que provocava la maquinària encarregada de portar els cotxes a les places. Els nous responsables van assegurar que són problemes que s’han corregit amb millores tècniques.

tracking