L'oposició creu que el canvi de nom de Meritxell és un tema secundari

La minoria dona suport a la denominació de Vivand si afavoreix el trànsit comercial

L'oposició creu que el canvi de nom de Meritxell és un tema secundariXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de la minoria comunal d’Andorra la Vella van considerar que la possible unificació de la denominació de l’eix comercial de Meritxell i Vivand és una qüestió secundària. “El canvi de nom és irrellevant, és una qüestió secundària. Crec que s’ha de fer un estudi, una planificació de totes les vies que afecten la nostra parròquia, i a partir d’aquí, si s’acaba veient que el canvi de nom és favorable per al trànsit comercial, cosa que dubto, doncs endavant”, va manifestar el conseller de Liberals d’Andorra Víctor Pintos. El polític també va aprofitar per lamentar que el seu partit rep la informació “quan ja està dita” o “a punt de ser llançada als mitjans”.

Etiquetes:

Dolors Carmona, la consellera de la minoria comunal del PS, va opinar també que la qüestió del canvi de nom “és una cosa subsidiària”. I hi va afegir: “Per mi el nom de Vivand és important perquè es tracta de la marca, però no és el més important”. En aquest sentit, Carmona també va expressar que es tractava d’una decisió precipitada i va criticar, de la mateixa manera que el conseller liberal, el fet que la corporació els comuniqui la informació just abans que es publiqui als mitjans de comunicació.

El coordinador local d’SDP a la capital, Delfí Roca, també es va referir a la qüestió i es va mostrar favorable a la unificació. “És una bona notícia”, va indicar, per lamentar que “és una llàstima que no anés acompanyada d’una partida en el pressupost del 2017 ni per l’embelliment de l’avinguda ni per soterrar el trànsit a la Rotonda”. Segons Roca, “un altra cosa és el nom que se li posarà a la criatura”. I és que va assenyalar que Vivand “no pertany a l’ADN d’Andorra” i va recordar que l’avinguda Meritxell “sempre ha estat aquell carrer de botigues que tothom té al seu imaginari”.

tracking