La iniciativa Vidand solidari recapta fins a 2.670 euros

Els diners es destinaran a tretze ONG que pertanyen a la Targeta Solidària

La iniciativa Vidand solidari recapta fins a 2.670 eurosANA / J. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La iniciativa Vivand solidari va aconseguir recaptar 2.670 euros que aniran destinats a les tretze ONG que formen part del programa social Targeta Solidària. Les entitats que es beneficiaran d’aquest import són Unicef, Bomosa, Infants del Món, Intermon Oxfam, La Gavernera, Aina, Eensm, Carisma, Càritas, Fundació Privada IBO-Àfrica, Fundació Clara Rabassa i Cooperand.

Etiquetes:

L’acció es va realitzar durant dos dies del pont de la Puríssima i va sumar les aportacions de l’entitat bancària MoraBanc i les dels comerciants de Vivand. Un projecte pel qual MoraBanc va cedir les comissions dels establiments de l’eix comercial durant els passats 9 i 10 de desembre per a les organitzacions sense ànim de lucre.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Carlemany i Travesseres, Susagna Venable, va destacar que “nosaltres esperàvem la meitat del que hem aconseguit, per això estem molt satisfets”.

Cal recordar que aquesta xifra correspon a les comissions obtingudes dels comerços durant els dos dies del pont i l’aportació dels comerciants de Vivand, que han doblat la quantitat recaptada mitjançant les comissions. La directora de Màrqueting, Comunicació i Qualitat de MoraBanc, Mireia Maestre, va posar en relleu que “vam triar els dies més forts del pont i això ha provocat que la recaptació sigui més elevada”.

La repartició dels diners es farà segons el criteri dels usuaris de la Targeta Solidària, tal com va apuntar Maestre “les persones que disposen d’aquest servei trien en tot moment quin percentatge volen destinar a cada associació”.

tracking