Els comerços de Prada Ramon es queixen de la manca d'il·luminació

Els botiguers dels carrers adjacents a Riberaygua creuen que les seves llums són tristes

Els comerços de Prada Ramon es queixen de la manca d'il·luminacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants de Prada de Ramon, en concret els de les travesseres de Bonaventura Riberaygua, van exposar ahir la seva disconformitat amb la tipologia d’il·luminació nadalenca que hi ha als seus respectius carrers.

Etiquetes:

“Les llums de Nadal d’aquest any són molt maques. Inclús en alguns trams són excessives. Hi ha carrers que tenen diferents il·luminacions al mateix temps, però en canvi en altres, com el nostre carrer queden molt foscos i semblen deixats de la mà de Déu”, va argumentar una botiguera del carrer de la Sardana, i va afegir que “estem enfadats perquè el greuge comparatiu és massa gran. Nosaltres també paguem els impostos i ens mereixem més ajudes. Ara la gent no s’anima a passar pel nostre carrer”.

Un altre establiment també va opinar que “el comú havia de ser just amb totes les botigues”. En aquestes travesseres la decoració consisteix en uns flocs de neu de tons blaus, que segons els botiguers “no il·luminen” i “entristeixen la zona”.

Rosa Pascuet, la presidenta de la l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, va explicar que havien presentat una queixa al comú el primer dia que vam engalanar la zona, i la corporació els va respondre que els fanals d’aquestes vies no estaven preparades per suportar la il·luminació de peu que hi ha a altres carrers com l’avinguda Meritxell. “El problema és que hi ha trossos molt macos i altres que no tant. El comú ha arribat fins on li ha arribat el pressupost, però es van comprometre a donar-nos una solució”, va indicar Pascuet.

Des del comú, la cònsol major, Conxita Marsol, va opinar que les decoracions d’aquestes travesseres són “la mar de mones i fines” i va reconèixer que no són iguals que la de Riberaygua, però va dir que “es fa el que es pot”. També va explicar que el tipus de fanal que hi ha en aquests carrers no es pot adaptar a la il·luminació d’altres llocs i va assegurar que l’any que ve estudiaran el cas.

tracking