La mostra gastronòmica d'Andorra organitza activitats tota la setmana

La mostra gastronòmica d'Andorra organitza activitats tota la setmanaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La mostra gastronòmica d’Andorra, que tindrà lloc el pròxim diumenge a partir de les 13.30 hores al Centre de Congressos d’Ordino, celebra 25 anys. La cita comptarà amb la presència de 22 estands i es programaran activitats al llarg de tota la setmana per commemorar l’aniversari, que ja van començar ahir amb una exposició de tots els cartells de la història de l’esdeveniment, i un taller per aprendre a confeccionar una carta de vins.

Avui es farà un taller de xocolata i demà, una mostra d’ecogastronomia. Divendres a les 10.30, la plaça major d’Ordino acollirà una cursa de cambrers que consistirà a donar dos tombs a tot el poble amb una safata amb gots d’aigua i intentar mantenir tot el líquid possible.

El conseller Xavier Herver, durant la presentació de la cita, va indicar que la parròquia sempre havia apostat per l’oferta culinària i que sentien “orgull d’haver mantingut la mostra d’identitat”. Sense entrar en detalls, va apuntar que impulsarien un projecte per convertir la mostra en un circuit culinari permanent.

tracking