Activitats infantils i música per celebrar la festa major

El cònsol major va lamentar que el temps no acompanyés gaire

Activitats infantils i música per celebrar la festa majorANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com cada 16 de setembre, Ordino va celebrar ahir la seva festa major en honor a Sant Corneli i Sant Cebrià, un dia popular per a la par­ròquia, tot i que cada vegada se celebra amb menys participació. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, va explicar que la festa del Roser atreu més públic perquè és a l’estiu i, en canvi, ara depèn del dia de la setmana en què caigui, se suma més o menys gent a la celebració. Un altre factor que contribueix a l’afluència és el temps, que en aquest cas Mortés va lamentar que no els acompanyés gaire.

Etiquetes:

Els actes festius es van iniciar al matí amb una missa que es va celebrar a l’església parroquial concelebrada per diferents mossens del país.

A continuació hi va haver un aperitiu per a tots els presents. A la tarda es van realitzar activitats pensades per als infants, amb jocs inflables al Raser d’Ordino i berenar amb coca i xocolata. Posteriorment la jornada es va amenitzar amb un ball de tarda per a la gent gran a la plaça Major, mentre que a mitjanit va començar una discomòbil a càrrec de DJ Andy.

tracking