Sinatra, Beatles i Los Manolos amenitzaran les tardes d'estiu

Un grup de mariachis enceta aquest vespre el cicle ‘Ritmes. Capital Musical’

Sinatra, Beatles i Los Manolos amenitzaran les tardes d'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella enceta avui el seu cicle de concerts estivals. Sota el títol Ritmes. Capital Musical s’han organitzat vuit actuacions que es realitzaran els dimarts i dijous fins a l’1 de setembre a la plaça de la Rotonda. Coincidint amb la capitalitat iberoamericana de la cultura, el grup de mariachis Semblanza donarà el tret de sortida a un cicle que entre d’altres propostes compta amb un concert de l’Agustí Bur­riel Swing 5, que interpretarà cançons de Frank Sinatra, un altre del grup Rumbatarumba, amb algun dels components de Los Manolos, i un tercer de la formació Beatl’s, que farà un recorregut musical pel món dels de Liver­pool. “Des del comú hem sondejat la gent i hem fet una programació que agradarà apta per a tots els públics”, va dir la consellera de Promoció Econòmica i Turística, Mònica Codina. Totes les propostes començaran a dos quarts de vuit de la tarda menys la de dijous vinent, que ho farà una hora més tard. Es tracta d’una actuació i taller per aprendre el Ball del Contrapàs de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella.

Etiquetes:

La consellera va parlar per iniciativa pròpia del cost del cicle, de 16.000 euros, perquè “ens agrada donar a conèixer en què ens gastem els diners de dinamització”. Es tracta d’“una proposta més” per als visitants i els ciutadans que passegin per l’eix comercial i que alhora “vol contribuir a dinamitzar la zona”, va indicar ahir Codina en la presentació de la cita, on va estar acompanyada del director artístic, Josep Maria Escribano. “La intenció és que la gent no tan sols hi acudeixi per escoltar música, sinó també que balli”, va dir Escribano, que hi va afegir que “s’ha buscat una programació singular per no repetir els esquemes que es fan en altres llocs”.

ENTRADES PER A RAPHAEL I FLÓREZ

Les entrades per als concerts del tenor Juan Diego Flórez i Raphael, que actuarà acompanyat per l’ONCA, es van posar ahir a la venda. La plataforma que s’ha habilitat per a la venda va patir fins al migdia problemes tècnics, segons va confirmar la consellera de Promoció Turística i Comercial del comú d’Andorra la Vella, Mònica Codina, que va demanar disculpes a les persones que van intentar adquirir la seva localitat i no ho van poder fer. El comú va contactar al matí amb els responsables de la plataforma per saber què havia passat exactament. El problema va afectar les persones que van voler comprar les entrades per Internet a l’Oficina de Turisme de la capital. Cal recordar que es posen a la venda 500 localitats per a cadascun dels concerts. A la tarda se n’havien venut unes 40 de Flórez i un centenar de Raphael.

tracking