Els restauradors, satisfets amb l'augment de clients pel Cirque

L’Associació de Comerciants celebra que hi hagi més ambient al barri

Els restauradors, satisfets amb l'augment de clients pel CirqueFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els restauradors del barri de Riberaygua i travesseres, que durant aquest mes han tematitzat els seus aparadors i han adaptat els seus horaris per atreure els espectadors del Cirque du Soleil, es mostren satisfets per l’increment de clients que han experimentat. Així ho assegura la presidenta de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i travesseres, Rosa Pascuet, que declara que els restauradors han notat un petit increment en el seu negoci i que al barri també es veu més ambient, tot i que per als comerços “és un moment delicat” i l’evolució de les vendes depèn de cada establiment i del tipus de client.

Etiquetes:

Els bars i restaurants de la zona han allargat fins al 30 de juliol l’horari fins a dos quarts d’una de la matinada, una decisió que s’ha promocionat entre els assistents a l’espectacle mitjançant un fulletó que inclou un plànol amb la ubicació dels 18 locals adherits a la iniciativa. Rosa Pascuet afirma que tot i que l’any passat ja es van començar a desenvolupar iniciatives per atreure els visitants del Cirque du Soleil al barri, no ha estat fins enguany que es comencen a recollir els fruits, i un dels motius que esmenta és l’ajuda que han rebut des del comú.

Els efectes de les accions promocionals s’han notat sobretot als restaurants, mentre que als comerços, que tenen un públic molt de país, la repercussió ha estat més limitada.

Pel que fa als problemes d’aparcament que té la zona amb la instal·lació del Cirque du Soleil, Pascuet indica que hi ha complicacions però que “no es pot tenir tot”, i celebra que actualment es disposi del nou aparcament Parc Central 2.

tracking