Liberals acusa la majoria d'ocultar el nombre de treballadors del comú

Liberals acusa la majoria d'ocultar el nombre de treballadors del comúFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de la minoria de Liberals + Independents al comú d’Encamp, Jordi Troguet, va acusar ahir la majoria d’ocultar la informació sobre el nombre de treballadors que té la corporació. Troguet va apuntar que l’organigrama de treballadors és “un tema tabú” i va afegir que “crec que saben els treballadors que tenen però els fa por donar-nos la informació perquè nosaltres actuarem segons la informació que rebem”. En aquest sentit va indicar que “si ens diuen que no saben el nombre de treballadors i no ens donen l’organigrama, o no volen que tinguem la informació o ens estan enganyant, però no ens enganyen a nosaltres, que quedi clar”, va remarcar, en referència que s’estaria ocultant la informació al poble.

Etiquetes:

I és que, segons va apuntar, els consellers de la minoria segueixen esperant que se’ls faci arribar l’organigrama per poder determinar si hi ha excés de personal o no i si tothom ocupa el lloc que li correspon. Troguet va manifestar que calculen que aquest estiu hi haurà uns 140 eventuals i que segon declaracions del cònsol als mitjans, la xifra de treballadors rondaria els 300.

Troguet va fer les declaracions minuts abans de començar la reunió de poble que la formació va organitzar ahir a Encamp i que dóna continuïtat a la ronda iniciada a la Massana. A més dels consellers comunals, també hi van prendre part els consellers generals Josep Majoral, Jordi Gallardo i Ferran Costa. Precisament, Costa va assegurar que la parròquia “deixa molt que desitjar” i que “la reactivació econòmica que ja van anunciar al mandat passat no ha reeixit”. Així va assegurar que només passejant es veuen molts comerços tancats i per tant consideren que no hi ha evidència que sigui una parròquia “ben tractada pel Govern”.

tracking