El quart segueix treballant en el plec de bases del Casamanya

La institució ha de renovar la junta i s’obre a l’entrada de nous membres

El quart segueix treballant en el plec de bases del CasamanyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els membres del quart d’Ordino segueixen treballant en l’elaboració del plec de bases que ha de servir per poder donar un nou ús a l’antic hotel Casamanya. Segons va explicar el llevador, Josep Soriano, el procés és lent “perquè preferim fer-ho bé” i evitar que el concurs torni a quedar en no res, com la darrera vegada. En aquest sentit, es treballa amb estreta col·laboració amb el comú i el ministeri de Cultura ja que es tracta d’un edifici catalogat. Amb tot, Soriano va deixar clar que el plec serà “molt obert, permetrà moltes opcions”, de manera que es considera que pot facilitar la recepció de propostes. “Si Govern hi vol fer un ministeri, escoltarem, si s’hi vol posar la seu d’una ambaixada també o si un privat s’interessa per un tros i l’altre no, igual”, va afirmar. A més, va indicar que també s’està sent molt curós amb la definició dels usos, seguint estrictament els paràmetres urbanístics.

Etiquetes:

El llevador també va indicar que els anys de concessió aniran en funció de la inversió que s’hagi de fer. “Sabem que si és una inversió important la carència per poder recuperar-la és més gran”, va explicar.

El projecte del plec de bases, però, quedarà en mans de la nova junta del quart. I és que aquest cap de setmana la institució celebrarà una sessió de consell per tal de renovar la junta actual, que ja ha acabat el mandat. Precisament, ahir va sortir publicat al BOPA un edicte perquè si algun veí d’Ordino hi està interessat, en pugui ser nou membre. Les condicions: ser major d’edat, tenir nacionalitat andorrana, ser fill d’Ordino i residir-hi o viure-hi des de fa més de dos anys.

tracking