JUSTÍCIA

Sorpresa entre la clientela del massatgista acusat d'agressió sexual

L’home ofereix sessions de magnetisme i teràpia manual a la consulta d’Escaldes

El despatx de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El massatgista que és a la presó de forma preventiva després de ser denunciat per dues dones és molt popular a Andorra per la tècnica que fa servir. En realitat es promociona com a magnetitzador o camí dels sentits i es compromet a solucionar problemes relacionats amb la salut mental, depressions o estrès, entre d’altres. Ho fa amb una tècnica mitjançant una sèrie de massatges i contorsions del cos pels quals assegura que ell es queda amb l’energia negativa que porta la persona que acudeix a la consulta.

Té el seu despatx professional a Escaldes i una bossa de clients de més de 800 persones, algunes de les quals molt conegudes perquè es mouen en l’àmbit de l’esport d’elit. Algunes de les clientes consultades pel Diari van mostrar sorpresa per la notícia i van destacar que sempre han considerat el massatgista un “gran professional, amb un tracte mot respectuós”. Per això les denúncies han resultat estranyes, tot i que el batlle va veure indicis suficients per decretar la presó preventiva, especialment quan va tenir constància que hi havia una segona denunciat.

L’home, de nacionalitat francesa, treballa juntament amb la seva esposa. Té una cartera molt àmplia i no és facil aconseguir una cita, ja que està molt sol·licitat. No tan sols tracta problemes psicològics, sinó també físics. El centre ofereix sessions de magnetisme i teràpia manual, bioressonància quàntica, HEB i visualització. Per al dolor físic: lumbàlgia, cervicàlgia, ciàtica, lumbago, migranya, dolor articular... I per al dolor emocional: estrès, ansietat, maneig de les emocions, fòbies i traumes.

La policia va confirmar una segona denúncia per agressió sexual. La nova denunciant va acudir al despatx de policia en saber de la detenció, ja que hauria viscut una situació similar.

tracking