LITERATURA

Bonell destaca el bon moment de la indústria editorial andorrana

L'acte se celebra al Moll de la Fusta de Barcelona

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell.SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ha destacat aquest dissabte el bon moment en què es troba la indústria editorial andorrana, durant la presentació institucional del Matí d'Andorra a la Setmana del llibre en català, que se celebra del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona. Bonell ha incidit en la importància de tenir una presència notòria d’escriptors i d’editorials andorranes a la Setmana.

La titular de Cultura, Joventut i Esports ha assistit a les activitats programades, entorn de la literatura andorrana i s'ha trobat amb els autors i les autores andorranes que s'han desplaçat a la capital catalana. Finalment, també ha visitat l'estand d'Andorra, on estan presents les publicacions del Govern, l'Associació d'Editors d'Andorra i l'Associació Llibre del Pirineu.

En aquesta edició del Matí d'Andorra, s'han dut a terme activitats entorn la història del Principat i del Pirineu, la narrativa andorrana, les catràstofes naturals i les llegendes d'Andorra, amb la participació de Pau Chica, Carles Gascón, Robert Pastor, Txema Díaz-Torrent, Joan Peruga, Noemí Rodríguez, Alan Ward, Albert Ginestà, Arnau Colominas, Joan Lluís Ayala, Àlvar Valls i Roser Carol. Durant la jornada dedicada a Andorra, també s'ha presentat el llibre 'Per què no repensem el canibalisme' d'Albert Pijuan i s'ha dut a terme la signatura del llibre 'La Seu d'Urgell (1987-2022). El batec de la ciutat', un recull de fotografies de Ricard Lobo, amb els textos d'Albert Villaró. Cal recordar que el passat dissabte 9 de setembre, l'escriptor Iñaki Rubio va presentar la seva nova obra, 'Pau de Gòsol. Picasso al Pirineu'.

tracking