Detenen un resident implicat en la mateixa trama del duaner

La policia el va arrestar dimarts passat a Escaldes a petició de les autoritats judicials franceses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimarts passat a Escaldes un home resident de 31 anys pels presumptes delictes de corrupció i contraban de tabac. La detenció responia a una petició de les autoritats judicials franceses que havien emès una ordre d’arrest internacional amb la voluntat de sol·licitar l’extradició de l’home. Segons va confirmar la policia, el resident estaria implicat en la mateixa trama de contraban que el duaner gal arrestat ara fa uns dies i que actuava en connivència amb alguns establiments del Pas de la Casa que li subministraven el producte. Aprofitava els avantatges de la seva feina –manca de controls a la frontera– per poder passar la mercaderia sense ensurts i ara resta ingressat en presó provisional a França. La policia, però, no va precisar quin era el rol d’aquest segon arrestat en l’entramat de tràfic il·lícit de tabac.

Etiquetes:

Aquesta va ser una de les detencions setmanals del cos d’ordre, que també va efectuar dos arrestos per delictes contra el patrimoni: un home no resident de 54 anys per furtar una bicicleta a la via pública, a Escaldes, valorada en 5.000 euros, i un resident de 32 anys que usava de manera il·legítima les targetes client d’estacions de servei propietat d’empreses en les quals havia treballat per fer compres personals. El frau és d’uns 1.500 euros.

D’altra banda, el cos d’ordre va arrestar vuit conductors per superar la taxa d’alcoholèmia permesa i dos joves de 21 anys per possessió d’estupefaents. Un portava 1,9 grams d’èxtasi i l’altre 1,1 grams de ketamina.

tracking