Detingut per intentar introduir al Principat metanfetamina i haixix

Les substàncies il·legals es van trobar amb l'ajuda d'un gos ensinistrat a la zona del motor

La policia retirarà l'arma als agents que pateixin trastorns mentals, físics o sensorialsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres passata la frontera hispano-andorrana del riu Runer un resident temporal de 26 anys que intentava accedir al país amb substàncies il·legals. L'home, que es desplaçava amb un turisme particular, va ser aturat en un control rutinari.Amb l'ajuda d'un gos ensinistrat en la detecció d'estupefaents, els agents van trobar 0'4 grams de methamphetamina i 18'6 grams d'haixix. L'animal ensenyat marcava de manera insistent la zona del motor sota el filtre d'aire. En aquest indret es localitza la droga dins d'una caixa metàl·lica.

A més d'aquesta, la policia va detenir nou persones més durant la setmana passada, tal com ha informat avui en un comunicat. Entre aquestes, hi ha la dona no resident que va apunyalar l'ex-parella a Incles, amb un ganivet a l'altura del coll.

La policia va detenir dijous passat dos homesresidents temporals de 28 i 33 anys, per consum de cocaïna. En el marc d'aquesta operació, el cos va segrestar 0,8 grams de cocaïna.

Durant la setmana passada hi va haver dues detencions per delictes contra la seguretat del trànsit. La primera, dissabte, va ser d'un resident de 29 anys que conduia amb una taxa d'alcohol de 1,68 g/l. La segona, ahir al matí, va ser d'un resident de 19 anys, amb una taxa de 1,82 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al codi de la circulació.

Dilluns passata la frontera hispano-andorrana del riu Runer, un home no resident de 41 anys va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, desobediència a una ordre d'expulsió administrativa.

Dimartsa Sant Julià de Lòria, un home no resident de 26 anys va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra l'Administració de Justícia, per crebantament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Finalment, la policia també ha informat que va detenir alPas de la Casa dos homes no residents de 24 anys, com a presumptes autors de desobediència, resistència, injúries i amenaces als agents de policia. Van ser controlats en el transcurs d’una alteració de l’ordre públic en aquesta vila.

tracking