administració

El Govern tanca el servei de Tràmits del Prat del Rull

El Govern tanca el servei de Tràmits del Prat del RullSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Tràmits del Prat del Rull tancarà l’1 d’abril i es traslladarà a l’edifici administratiu del Govern, que passarà a centralitzar totes les gestions dels ciutadans. Els dos treballadors que actualment realitzen prop d’un centenar de tràmits al Prat del Rull canviaran de lloc i se sumaran a la resta de personal del servei de Tràmits de Prat de la Creu, que efectua unes 400 gestions al dia. Ambdós edificis atenen tots els tràmits, tot i que al Prat del Rull s’hi gestionen principalment aquells relacionats amb els registres d’activitats econòmiques i de vehicles.

Segons van informar ahir en roda de premsa el secretari d’Estat d’Administració Pública, Antoni Rodríguez, i la secretària d’Estat de Turisme i Comerç, Neus Soriano, els canvis s’han efectuat amb l’ànim d’aconseguir “una major eficiència i optimitzar recursos”, fet que –van assegurar– es traduirà “en una millora per als ciutadans”. Segons va explicar Soriano, els mecanismes de trànsit de documents entre un edifici i l’altre es reforçaran, de manera que es farà diverses vegades al dia per no afectar el ciutadà.

De la seva banda, Rodríguez va assenyalar que les darreres millores de funcionalitat del servei de Tràmits de l’edifici administratiu permeten “una atenció més eficient”, concretament pel que fa als canvis a la recepció i en la renovació del passaport i el permís de conduir en mitja hora amb cita prèvia. Uns serveis que ara no s’hauran de prestar als dos edificis, per tant no caldrà duplicar recursos, va remarcar.

tracking