Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
'afer bpa'

La dona d'Higini Cierco no accepta la pena proposada pels WhatsApp

La batlle Mingorance plantejava dos mesos d’arrest nocturn condicional i una indemnització simbòlica d’un euro per enviar missatges a Martí i Saboya
La batlle Canòlic Mingorance va jutjar ahir per ordenança penal la dona d’Higini Cierco, Carmen Martínez, encausada pels Whats­App que va enviar l’any passat al cap de Govern, Toni Martí, i al ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya. L’esposa d’un dels màxims accionistes de Banca Privada d’Andorra (BPA) es va oposar a la pena proposada per Mingorance per tancar el cas i ara la causa torna al camí ordinari de finalitzar la instrucció i acabar en un hipotètic judici. Això podria provocar que Martí i Saboya haguessin de comparèixer a la seu de la Justícia per prestar declaració.
La batlle, després de
  • #9 carmina
    (06/02/17 08:22)

    Senyoreta senyoreta apuesta nena m'ha insultat...M'ha dit lletg!!!!!

    Respondre
  • #8 Pepi
    (03/02/17 14:00)

    Quantes denúncies hauria d'haver instat el cap a la fiscalia per haver-li estat dit, obertament, en públic i reiteradament MENTIROS i PINOTXO? Feu pena DA! Certament! No teniu el mes mínim sentit del ridícul.

    Respondre
  • #7 Caça de bruixes
    (03/02/17 11:43)

    Però algú pot pensar que la Carmen amenaçarà a ningú?.Vinga va,que aquí a Andorra tots ens coneixem,uns missatges trets de contexte, punt i final. El que hauria de fer el seu marit, es tirar de la manta i que s'acabi el cuento d'Andorra d'una vegada per totes.Jo ho tindria claríssim: Veniu a per mi, doncs jo a per tots.....

    Respondre
  • #6 nat
    (03/02/17 11:39)

    si hi ha judicis que van que se les pelen i altres que estan adormits. tot plegat es vergonyos. la quantitat de gent esperan sentencies i judicis i res de res, i aqui gassss!!!

    Respondre
  • #5 Alicia
    (03/02/17 11:31)

    Toni va dir..
    En dos paraules : Quina vergonya. Estic d'accord amb el comentari del Toni i de and. Jo penso que al final resultarà que tot això és un momtatge que realment no se quina finaliat te. Per coses tan banals no val la pena pensar-hi mes.

    Respondre
  • #4 karlitos
    (03/02/17 10:55)

    Pobre Dona, això es un robo,una estafa perque si tens wifi els watsap son gratuitos i lle cobran un Euro......!Democracia ja......!

    Respondre
  • #3 Toni
    (03/02/17 09:17)

    Vergüenza que impotencia unas amenazas y que sentencia que pasa que la jueza y la señora CIERCO se van de compras 

    Respondre
  • #2 Lluís
    (03/02/17 08:24)

    Quina pena de polítics !!! No teniu res mes important que jugar com la canalla.Vergonya 

    Respondre
  • #1 and
    (03/02/17 08:02)

    caram que  rapid  ha sigut aquest judici!!!!! ja podria ser sempre igual que som molts que fa anys que esperem que la batllia digui alguna cosa!!!

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts