mobilitat

Demanda del Punt de Trobada pels girs a l'esquerra suprimits

Admesa a tràmit la denúncia contra Govern per la decisió de l’eliminació

Demanda del Punt de Trobada pels girs a l'esquerra suprimitsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Batllia ha admès a tràmit la demanda presentada pel centre comercial Punt de Trobada contra el Govern per la supressió dels girs a l’esquerra a l’entrada i sortida del centre comercial, ubicat a la carretera general 1, a Sant Julià de Lòria.

En l’avís publicat al BOPA, es fa públic que els batlles de la secció administrativa han admès a tràmit la demanda presentada pels grans magatzems per la “inadmissió a tràmit i implícita denegació contra la decisió del ministre d’Ordenament territorial de suprimir els girs a l’esquerra”.

La demanda no és l’única iniciativa contra la decisió de Govern, ja que, recentment, durant el mes de gener, 12.000 persones van signar una sol·licitud per demanar a l’executiu que es construeixi una rotonda al Punt de Trobada per facilitar l’entrada al centre. El Govern va rebutjar la petició i va indicar que la infraestructura no era viable.

En una resolució del 9 de gener, el director d’Ordenament Territorial, Manel Riera, va dir que en el tram de la via del centre comercial no es pot incrementar l’amplada de la carretera, i en conseqüència no s’hi pot construir una rotonda. En concret, va afirmar que si es fes l’obra seria perillosa i de dimensions insuficients. A més, Riera va al·legar que la supressió del carril central per a girs a l’esquerra ha tingut “uns beneficis inqüestionables”.

Des del centre comercial han reiterat que la decisió de prohibir els girs a l’esquerra a la zona ha generat importants perjudicis, tant als seus clients com al personal que hi treballa. També ha comportat la supressió de la parada d’autobús a l’indret.

tracking