Educació

L'escola espanyola convoca 20 places per a la borsa d'interins

La conselleria busca 6 mestres de primària i 14 professors de secundària

L'escola espanyola convoca 20 places per a la borsa d'interinsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria d’Educació de l’ambaixada espanyola ha convocat fins a una vintena de places per a professors interins del col·legi María Moliner per al curs 2017-2018. Segons van explicar al Diari fonts de la conselleria, es tracta d’un fet habitual que es realitza cada dos anys amb l’objectiu de cobrir les baixes laborals i substitucions que es puguin produir en la plantilla de professors tant d’educació primària com de secundària. Concretament, la conselleria d’Educació ha convocat sis places de mestre interí d’educació infantil, educació primària, educació física, francès, anglès i música.

Respecte a les places d’educació secundària, se n’han convocat catorze. En aquest cas es busquen professors interins de les especialitats de biologia i geologia, dibuix, educació física, filosofia, física i química, francès, geografia i història, anglès, llatí, llengua castellana i literatura, matemàtiques, música, orientació educativa i tecnologia.

La convocatòria per cobrir les places d’interins del col·legi espanyol María Moliner –cal recordar que des del present curs tots els estudiants del sistema educatiu de l’Estat veí del sud comparteixen el mateix centre– es va obrir el 25 de gener i les persones que hi estiguin interessades tenen fins al 8 de febrer per presentar les seves sol·licituds.

Milers d’interessats

En convocatòries anteriors de places d’interins, la conselleria d’Educació de l’ambaixada espanyola ha rebut sol·licituds de milers de professors interessats per formar part de la borsa d’interins. Una xifra que s’ha reduït les darreres convocatòries.

Concretament, des que els requisits per poder optar a alguna de les places són més estrictes. Un d’ells és el fet que s’exigeixi als candidats l’obligatorietat de disposar d’experiència docent en l’àmbit en què s’ha sol·licitat la plaça.

tracking