Els Tedax actuen per una motxilla sospitosa

La intervenció va durar uns tres quarts d’hora fins comprovar que es tractava d’una falsa alarma

Els Tedax actuen per una motxilla sospitosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Tedax del cos de policia es va haver de mobilitzar ahir per un paquet sospitós que va ser trobar al carrer, a l’avinguda Carlemany, i que va resultar ser una falsa alarma. Segons van explicar fonts policials, a les dues de la tarda es va rebre l’avís per una motxilla que semblava abandonada. Fins al lloc s’hi van desplaçar dues patrulles policials i posteriorment, un cop confirmada l’existència del fardell al mig de la via, s’hi van traslladar els especialistes en explosius.

Etiquetes:

Els Tedax van estar analitzant el paquet durant uns 40 minuts fins determinar que no hi havia cap perill i que la motxilla no contenia cap substància tòxica. Arran de la intervenció, es va tallar el carrer i acordonar la zona, l’avinguda Carlemany a l’altura de la joieria Cellini, durant l’estona que van durar les tasques dels experts del cos policial.

Tal com van explicar des del cos policial, un cop finalitzada la intervenció, pels volts de tres quarts de tres de la tarda, es va retirar la motxilla i es va obrir al trànsit de vianants el tram que s’havia hagut de tallar.

tracking