Detingut per amenaces reiterades a la policia

L’home va ser parat tres cops al mateix control policial i va instigar el conductor d’un autobús en contra dels agents

Detingut per amenaces reiterades a la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia va informar ahir, en el balanç de detencions efectuades durant la darrera setmana, de l’arrest el 17 de gener d’un home resident de 45 anys, com a presumpte autor de delictes per desobediència, obstaculització de les funcions públiques i amenaces vers els agents de seguretat. Els fets es van produir a les 12.20 hores al Tarter, Canillo, en l’àmbit d’un control policial establert per comprovar que els vehicles circulessin amb equipaments especials, ja que eren d’ús obligatori a la zona per les condicions adverses de la calçada.

Etiquetes:

L’individu va ser aturat mentre circulava amb el seu vehicle per no disposar d’equipaments especials. Més tard, va ser parat al mateix control quan intentava accedir a la zona, aquest cop com a ocupant d’un autobús, que tampoc duia cadenes. Després, novament, va tornar a ésser descobert al damunt d’una furgoneta també sense equipaments. El detingut va increpar els agents de policia i va dificultar la seva tasca. A més, va instigar el conductor de l’autobús i els altres passatgers en contra dels mateixos funcionaris, i va amenaçar i desobeir les indicacions dels agents.

D’altra banda, es van arrestar al Pas de la Casa dos homes no residents de 35 i 37 anys per desobediència, resistència i injúries al Pas de la Casa. Els fets es van produir en un local d’oci nocturn i en un restaurant, respectivament.

Violència de gènere

En el balanç de detencions també es va informar de la detenció el 18 de gener d’un home resident de 54 anys, com a presumpte autor d’una agressió física vers la seva parella, així com presumptament li hauria impedit sortir del domicili comú sense la seva companyia durant diversos dies. En aquest cas va ser la dona la que va denunciar els fets.

A més, el passat dia 20 a les 14 hores es va detenir un home resident de 28 anys a Escaldes-Engordany, com a presumpte autor d’una agressió física contra la seva parella al domicili comú. El diumenge 22, també, va ser detingut un home resident de 44 anys per agredir suposadament la seva parella al domicili comú.

tracking