jocs d'atzar

La venda de loteria de Nadal es manté respecte de l'any passat

Ahir a la tarda només es podien comprar dècims de manera telemàtica

La venda de loteria de Nadal es manté respecte de l'any passat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les vendes de dècims de loteria per al sorteig de Nadal, que se celebra aquest matí a Madrid, s’han mantingut en xifres similars a les de l’any passat, segons les administracions consultades pel Diari. Ahir a la tarda, últim dia per comprar loteria, la majoria de les administracions havien esgotat els dècims per finestreta, tot i que encara es podien adquirir de manera telemàtica a les màquines dels establiments. Segons van explicar des de l’administració laurediana Bona Sort, les vendes enguany han “anat bé”, tal com van anar l’any passat, que “vam col·locar la mateixa quantitat de loteria”. Per al sorteig de la loteria espanyola de Nadal han venut prop de 4.500 dècims, la gran majoria per finestreta.

Des de l’administració de loteria d’Escaldes-Engordany, Cal Tavi –en aquest cas no es van poder donar xifres concretes–, també es va parlar d’una venda de loteria similar a la de l’any passat. L’establiment està abonat a dos números per a la grossa de Nadal i la resta de vendes s’han realitzat de manera telemàtica.

Les dues restants administracions de loteria del país van declinar respondre a la demanda d’informació del Diari.

Respecte a la grossa, el Teatre Reial de Madrid tornarà a acollir un dels sortejos de loteria més populars que existeixen. Durant prop de tres hores i mitja els famosos nens de Sant Ildefons repartiran sort un cop més. L’any passat el primer premi va tocar íntegrament a Roquetes de Mar (Almeria). La grossa repartirà 2.310 milions en premis si s’acaben venent les 165 sèries dels 100.000 números que s’han comercialitzat. En el sorteig de l’any passat Andorra i la Seu d’Urgell van rebre dos pessics. En total, 26.000 euros, en dos únics dècims del cinquè premi venuts a Cal Tavi i un quart premi dispensat al carrer Zulueta de la Seu.

tracking