successos

Els pares de Nadia tenien mòbil andorrà

Haurien utilitzat el dispositiu de telefonia per evitar que les converses fossin vigilades

Els pares de Nadia tenien mòbil andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els pares de la Nadia Nerea, Fernando Blanco i Margarita Garau, tenien com a mínim un mòbil andorrà per evitar que les seves converses fossin interceptades, segons va confirmar l’informe realitzat pels investigadors del cas. Una informació que va desvelar el diari El Mundo juntament amb diferents fragments de converses de la família mantingudes per WhatsApp el sis de desembre passat. Segons recullen les investigacions, la parella podria haver estat utilitzant els dispositius de telefonia per aquestes dates. De fet, sembla que el matrimoni tenia no sols aquest mòbil andorrà a banda de l’espanyol, sinó també un de francès.

Una de les converses difoses a El Mundo arran de la intervenció telefònica duta a terme pels mossos a principis de desembre, mostrava la intenció dels pares de fugir. En un dels fragments Blanco li va dir a Margarita Garau que “el millor és utilitzar Whats­App” i que esborrés tots els missatges. En una altra de les converses apareixia Nadia parlant amb el seu pare. També els xats manifestaven la por que tenien ambdós que els traguessin la custòdia de la nena i posaven en dubte les quantitats de diners que se’ls acusava d’haver estafat. “D’on traiem tants diners? Sols el que teníem, tot ho vam treure per a la Nadia, joder”, li deia Blanco a Garau, i també “no teníem Mercedes, no teníem cotxes de luxe, no teníem una casa a les Seychelles, com Rajoy (...)”. Aquestes converses es van produir quan ambdós estaven sent investigats.

Com va publicar El Mundo, la investigació dels mossos apuntaria que els 918.000 euros recollits com a donatius utilitzant la nena com a reclam podrien quedar-se curts en haver rebut altres quantitats de diners en metàl·lic.

tracking