Detenen una dona per agredir la mare a casa

L’arrestada, una resident de 45 anys, comparteix casa amb la víctima i pateix una malaltia mental

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir una resident de 45 anys que, presumptament, va agredir a la mare, segons va informar ahir aquest cos. Els fets van tenir lloc pels volts de la set de la tarda del 8 de desembre al domicili familiar, on vivien les dues persones. “La dona pateix problemes psiquiàtrics i ho va pagar amb qui té més a prop”, van dir fonts policials.

Etiquetes:

No és l’única situació que es va donar de violència en l’àmbit domèstic la setmana passada, segons el balanç de detencions. La policia també va actuar el 12 de desembre a Escaldes-Engordany, on dues residents, de 33 i 20 anys, es van agredir mútuament.

Per una altra banda, es van donar dues situacions en les quals els empleats van robar als llocs de treball. El 5 de desembre passat dos residents, de 27 i 24 anys, van robar cinquanta cartrons de tabac de l’establiment en el qual treballaven. Segons va explicar la policia no seria el primer cop que ho feien. En aquesta ocasió, els propietaris es van adonar quan van tancar el local que faltaven els cartrons de tabac. Al noi de 24 anys també li van trobar 1,3 grams de marihuana.

L’endemà, la policia va arrestar una empleada domèstica, una resident de 52 anys, com a presumpta autora d’una sostracció continuada d’objectes valorats en 12.000 euros a Escaldes-Engordany. La policia va relatar que els seus caps van observar que els faltaven coses i que es van adonar que l’empleada els robava.

tracking