Política

Martí reitera que encara busca el substitut d'Alcobé “sense pressa, però sense pausa”

Martí reitera que encara busca el substitut d'Alcobé “sense pressa, però sense pausa”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, es va tornar a referir ahir a l’ex-ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, que va dimitir a començament de novembre, per reiterar que encara no té cap substitut. Minuts abans de l’inici del repte solidari dels 17K de Fer­ran Teixidó al Poliesportiu, el cap de l’executiu va indicar que “no hi ha cap novetat” al respecte, i va assegurar que “treballem sense pressa i sense pausa perquè estem buscant el millor perfil” per substituir Alcobé.

Un mes després de la dimissió de Jordi Alcobé, Martí encara no ha trobat algú que encaixi en com a responsable d’un càrrec que considera que ha de reunir uns requisits molt determinats que donin garanties en una àrea tan sensible com ho és la de funció pública.

Des del 5 de novembre, quan Alcobé va oficialitzar la seva dimissió, han sonat diversos noms i fins i tot el cap de Govern n’ha sondejat alguns. Un d’ells va ser l’ex-conseller del Partit Socialdemòcrata a Andorra la Vella, Marc Cornella, que va rebutjar l’oferiment de Martí per ocupar el ministeri de Funció Pública.

tracking