Comissats més de 78.800 euros a la duana de la Farga de Moles

És la tercera operació de decomís més important que s'ha fet aquest any al punt fronterer

Comissats més de 78.800 euros a la duana de la Farga de MolesGuàrdia civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La guàrdia civil va intervenir divendres 78.810 euros d'un home procedent d'Andorra mentre feia un control a la duana de la Farga de Moles. La intervenció, segons ha informat avui el cos d'ordre espanyol, es va produir prop de les 19 hores quan A. G. A., de nacionalitat espanyola de 68 anys, viatjava en l'autocar de línia que sortia d'Andorra amb la intenció d'entrar els diners sense declarar al país veí. L'home duia els bitllets embolicats en papers de diaris que, al seu torn, estaven amagats dins de l'abric que duia l'infractor.

Un cop verificada la quantitat pels agents a les dependències de l'Agència Tributària i en presència de l'Oficial de Viatgers, es va procedir a aixecar acta a l'infractor, per la comissió d'una infracció a normativa sobre blanqueig de capitals en superar la quantitat legal. L'infractor va continuar viatge amb 1.000 euros, en concepte de mínim de supervivència, mentre que la resta dels diners van quedar dipositats a la duana.

Aquesta actuació, tal com han concretat des de la guàrdia civil, és la tercera en importància de les que s'han fet aquest any a la duana espanyola.

tracking