reportatge

Objectiu 40 voluntaris

El primer Gran Recapte d’Aliments busca persones per col·laborar en la recollida de menjar del dia 26 de novembre, que serà donat íntegrament al banc d’aliments de Càritas.

Objectiu 40 voluntarisarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La solidaritat serà la protagonista a la capital el dia 26 de novembre. Totes aquelles persones que ho desitgin podran contribuir en la donació de menjar al Centre Comercial Andorra, Pyrénées i Leclerc Hiper Andorra, o bé portant els aliments directament a la sala Àgora de les noves dependències comunals. Aquests seran donats al banc d’aliments de Càritas.

Ahir la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i el coordinador de Polítiques de Joventut i Voluntariat, Agustí Pifarré, van presentar aquest esdeveniment solidari, organitzat pel Comitè andor­rà del voluntariat. Van explicar que els voluntaris desenvoluparan un paper clau, ja que seran els encarregats d’orientar els clients en els supermercats i coordinar la recollida d’aliments adquirits.

Les persones que hi col·laborin facilitaran a tot aquell que hi vulgui participar una llista amb els aliments que es podran donar i alguns d’ells contribuiran en l’organització dels aliments a la sala Àgora. Tots aquells que vulguin presentar-se com a voluntaris només cal que truquin al telèfon del departament de joventut i voluntariat: 829456

Pifarré va ressaltar que es necessiten 40 voluntaris i va fer una crida a la participació de la població en aquest primer Gran Recapte, que s’ha organitzat amb vocació que tingui continuïtat les properes edicions a d’altres parròquies.

La ministra va explicar que “aquesta és una prova pilot, que requereix una important logística organitzativa”, i per això aquesta edició s’ha centralitzat.

A més, coincidint amb el Gran Recapte, es realitzarà una fira d’entitats sense ànim de lucre a la tarda, aquesta tindrà lloc a la sala Àgora. Destaca el fet que aquest esdeveniment està motivat per l’avançament de la celebració del Dia internacional del voluntariat.

tracking