Diplomàcia

L'ambaixadora francesa s'acomiada del cap de Govern després de dos anys al càrrec

L'ambaixadora francesa s'acomiada del cap de Govern després de dos anys al càrrecSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, va rebre ahir l’ambaixadora de França a Andorra, Ginette de Matha, amb motiu de la seva marxa del Principat. La trobada va servir per fer un breu balanç de les relacions bilaterals entre Andorra i França durant els més de dos anys que Ginette de Matha ha desenvolupat les funcions d’ambaixadora al Principat. De Matha serà substituïda per la diplomàtica Jocelyne Caballero, que ha estat fins fa poc representant permanent de França al Consell d’Europa.

La reunió va servir, tal com va indicar el Govern en un comunicat, per fer balanç de les relacions bilaterals entre ambdós estats, que es consideren “excel·lents”, tal com va quedar palès amb la visita oficial de Manuel Valls el juny del 2015, la primera visita d’un primer ministre francès a Andorra.

Durant la trobada, De Matha va agrair al cap de Govern el suport i la solidaritat expressats pel poble andorrà amb el poble i les institucions franceses arran dels diversos atemptats terroristes que França ha patit al llarg dels dos últims anys.

La diplomàtica, que va iniciar les seves funcions a Andorra el juny del 2014 en substitució de Zaïr Kédadouche, oferirà avui una recepció de comiat a l’ambaixada francesa, a la qual assistirà el cap de Govern.

tracking