successos

El ferit per l'accident al Pas continua greu

Li van haver de provocar un coma induït per tractar-lo

Accidentat al Pas de la CasaRTVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home de 42 anys que abans d’ahir es va precipitar amb el vehicle fora de la via i va caure muntanya avall al Pas de la Casa segueix en estat greu però està estable, segons van indicar ahir fonts de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell al Diari. Tot i així, van assenyalar que està en coma induït per la medicalització. El pacient, veí del Pas de la Casa i del qual no va transcendir la nacionalitat, es troba ingressat a la unitat de cures intensives (UCI). Des de l’hospital van indicar que el tractament que se li està donant li poden oferir al país, per la qual cosa van descartar que hagi de ser traslladat fora del Principat.

Etiquetes:

Per la seva part, la policia va apuntar que es desconeixen les causes que van poder causar l’accident. “S’ha de fer l’atestat per treure’n les conclusions, així que fins que no ­tinguem l’atestat no podrem saber-ne les circumstàncies”, van ressaltar fonts policials.

La policia va rebre un avís a les 17.37 hores del dimecres que un vehicle amb matrícula andorrana havia sortit de la via en el punt quilomètric 31,400 de la carretera general 1, al port d’Envalira, i va caure al marge de la muntanya. Segons van explicar fonts dels bombers, el cotxe va caure uns 150 metres i va fer diverses voltes de campana. Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc cotxes de bombers de Canillo i del Pas de la Casa i vuit membres del cos.

Com que estava en un estat molt greu, es va optar per fer una primera atenció a la zona de l’accident amb la intenció d’estabilitzar-lo i el van traslladar amb helicòpter a l’hospital.

tracking