política

DA mostra "plena confiança" en l'acció del Govern

La formació ha demanat al grup parlamentari liberal que tingui en compte el sentit de la responsabilitat a l'hora d'impulsar una moció de censura contra el Govern

Imatge d'arxiuANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiva de DA ha expressat el seu posicionament contrari a la moció de censura que el grup parlamentari liberal pugui impulsar expressant el seu suport al Govern i a la seva acció política. Liberals d'Andorra ha justificat la decisió d'impulsar una moció de censura pels escàndols "documentats i reconeguts que malmeten la imatge del país i de la seva classe política".

DA creu que el Govern, amb el suport del grup parlamentari de la majoria, ha de seguir desenvolupant el projecte de futur per Andorra que l’hi ha encomanat i amb el qual es van guanyar les darreres eleccions generals del març 2015.

Entre els temes inajornables que cita la formació hi ha les polítiques d’obertura i l’homologació econòmica, la reforma sanitària, la reforma de les transferències i competències entre el Govern i els comuns, la reforma de l’Administració i la Funció Pública, la diversificació de la política energètica, i el nou encaix entre Andorra i la Unió Europea, entre altres.

DA considera que totes aquestes accions, iniciades conjuntament entre l’executiu i el grup parlamentari demòcrata, "són una prioritat pel futur i pel bé del país" i que "no es poden aturar i són vitals per garantir la prosperitat futura d’Andorra".

Per tot plegat, la formació ha demanat al grup parlamentari liberal que tingui en compte el sentit de la responsabilitat a l'hora de prendre en consideració d'encàrrec d'impulsar una moció de censura contra el Govern.

tracking