Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Enric Pujal

“No és el moment oportú de fer caure el Govern”

L’exministre reclama a l’executiu que doni tota la informació que té perquè tots els partits deixin de banda el ‘cas bpa’ i destaca que no faria cap bé convocar ara eleccions generals
Una dècada de ministre amb Marc Forné i una àmplia experiència al comú i al Consell el porten a convidar els partits a seure per trobar solucions per al país, segons detalla a COPE Andorra-AD Ràdio.

Ha viscut algun moment tan convuls com l’actual?
Mai, mai he viscut una situació com la que ens trobem ara en tots els àmbits. Sembla que ens vulguem semblar al país del sud i això no em fa cap gràcia.

A què ho atribueix?
Vam tenir un gran privilegi, cal dir-ho, quan va governar Marc Forné vam tenir uns anys brillants en turisme, de riquesa, no hi havia
  • #24 Rapid
    (27/10/16 13:47)

    Pues venga rapid que mhe de fer 2 edificis a una zona no edificable i he de fer la carretera nova cap al meu xalet.

    Respondre
  • #23 Plàtan illes Caiman
    (24/10/16 20:43)

    Jo només dic: De les poques famílies que han invertit hi ha cregut en el poble d' Encamp..Rien a dire...Châpeau.

    Respondre
  • #22 Romà
    (24/10/16 20:13)

    Molt ben dit Pageset. Fot´als-hi canya. L´Andorra lliberal és la bona. Aqestos que criden són uns amargats i emprenyats.

    Respondre
  • #21 CDiego
    (24/10/16 19:08)

    Que tornin Forne &Co. a fer tunels i trens aeris...Aixo será l hostia.

    Respondre
  • #20 Toni
    (24/10/16 18:08)

    Quina prepotencia, fer caure governs, qui es pensa que es? Aqui es nota l'estigma caciquil, abans eran ells els politics, ara ho han deixat a les mans dels capatassos, per que els serveixin, i si no ho fan be, els canviaran, mes clar l'aigua

    Respondre
  • #19 estevet
    (24/10/16 16:43)

    Mare meva! Com si aquest senyor fóra una referència o tingués qualsevol credibilitat ètica... Va ser ministre durant l'època daurada de "paga la padrina"... Quina barra d'anar donant lliçons!

    Respondre
  • #18 like in iS pain
    (24/10/16 16:02)

    Quan surten les vells és que la cosa està magra. Si veieu al Gonzalez, el Psoe fa aigues, si veieu l'Ansar els pperos començen a patir suor freda. I ara aqui, va i surt aquest...

    Respondre
  • #17 Castanyada de cacics, amb vi ranci.
    (24/10/16 14:34)

    Ironia: Sr. Pujal, ja m'avisarà "quan sigui el moment oportú de fer caure el govern". Quedo a la seva plena disposició. Signat: miles gloriosus.

    Respondre
  • #16 Vella gloria
    (24/10/16 12:50)

    Sr.Pujal, Andorra està immersa en un canvi polític, comercial, institucional, ideològic, religiós i social que "velles glòries" com vostè no estan per comprendre.Deixi pas ha que les noves generacions prenguin la batuta de la globalització, el mundialisme i les noves consciències del canvi que ha de vindre a Andorra.

    Respondre
  • #15 Dret a cuixa
    (24/10/16 11:54)

    Normalment, quan surten vells polítics a assenyalar camins, alguna cosa està grinyolant. Que el senyor Pujal ara ens intenti il.luminar si és o “no el moment oportú de fer caure el Govern” és força patètic. Per dir-ho suau. Senyor Pujal, el tema és molt més sencill. No es tracta de fer caure governs. Simplement, es tracta de tenir polítics que siguin honestos ...i, a més, ho semblin. Quan vostè deixa entreveure que hi han "moments polítics oportuns", està fent un mal favor a la nostra jove democràcia. Senyor Pujal, si tots els ciutadans hem de acomplir les lleis i normatives socials en tot moment (i si no, som penalitzats o condemnats), el polítics encara més. Ja no estem a l'època feudal, en dret de cuixa. Si pretenem que Andorra sigui una democràcia homologada, si volem entrar a la UE, aquest no sembla el camí adequat que cal seguir. Vostè ens ve a vendre política vella, d'aparentar normalitat democràtica i fixar tempus. Són etapes que haurien d'estar ben superades. Senyor Pujal, quan un cap de govern manté al càrrec un ministre que ha confesat ser transgressor de la llei de govern, no té moments, té responsabilitats. Quan un cap de govern manté al càrrec un ministre confés amb empreses confuses a Panamà, tampoc té moments, té responsabilitats. Senyor Pujal, no és tracta de fer caure governs, es tracta de tenir ministres dignes del càrrec, es tracta de legitimar governs. Simplement, per ètica política. Ah !, i moltes felicitats pels nous dirigents del partit liberal. Han sapigut remontar la formació de les cendres en que alguns el van deixar.

    Respondre
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477