Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Sistema financer

La UIFand ja va obrir el 2013 un expedient sancionador a BPA

L’informe no es va arribar a concloure perquè abans de quedar tancat va arribar la nota del Tresor i el cas va quedar judicialitzat
La unitat d’intel·ligència financera d’Andorra (UIFand) va obrir el 2013 un expedient administratiu sancionador contra Banca Privada d’Andorra, segons es desprèn de la comunicació que va realitzar l’organisme a la Batllia dins de la instrucció del cas BPA. La UIFand, en un document del 21 de març d’aquest any, explica a la batlle Canòlic Mingorance que l’expedient administratiu sancionador 01-13 Pro AMD ja es va lliurar íntegrament “als efectes escaients” amb “còpia de la totalitat del mateix”.
Les actuacions, però, van quedar suspeses per una decisió de la mateixa UIFand presa el 6 de maig del 2015. La decisió es motivava
  • #3 poy no te dejes amedrentar
    (23/10/16 13:43)

    no se si el poy es el messi periodistico de andorra. pero lo que no es por lo que vemos es un palmero a sueldo de los chungos que se ha vendido por un plato fe lentejas. poy sigue asi y no te dejes amadrentar por estos.sicarios. aquellos.que.no se dejan amedrentar son nuestra ultima linea de defensa ante el mal respaldado por millones de euros. 

    Respondre
  • #2 El Messi de la premsa
    (23/10/16 13:13)

    El Poy fa entrar en escena l'Uifand. La cosa es posa interessant, es veu que ja no hi ha confidencialitat. Doncs, ara que no es quedi a mitges, fins al fons... No ens fallis,Poy !!... i si et foten bronca pel fregao que t'has fotut, recorda'ls que ets el Messi periodístic d'Andorra. Molta sort i ànims, Ricard !!.

    Respondre
  • #1 Andorra
    (23/10/16 10:26)

    Suposo que si esgarrinxem  el sistema financer Andorrà, trobarem coses molt curioses ! Sense parlar de la ENORME corrupció que hi ha al país !

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477