Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
politica

Toni Martí obre "la porta" de DA a Meritxell Mateu

Actualitzada 21/10/2016 a les 19:38
El cap de Govern, Toni Martí, ha assegurat avui, durant l'acte d'inauguració de la Fira d'Andorra la Vella, que Meritxell Mateu "té la porta oberta" de Demòcrates per Andorra (DA), si l'exconsellera general decideix reincorporar-se a la disciplina del partit. "DA té la porta oberta a tothom", ha manifestat. Mateu va deixar la militància de la formació taronja després d'abandonar l'escó del Consell General i de reconèixer que va compatibilitzar el càrrec públic amb tasques per a Banca Privada d'Andorra (BPA).

Martí, ha recollit així el guant deixat per l'exconsellera general qui, en una entrevista a Andorra Televisió deixava entreveure la possibilitat de tornar al partit. "Si vol tornar, Demòcrates havia estat casa seva", ha conclòs el cap de l'executiu.

Pel que fa a les suposades pressions que la família del màxim accionista de BPA, Higini Cierco, va fer, via missatges pel mòbil, a alguns membres del Govern, Martí ha insistit: "Màxim respecte al senyor Cierco i tranquil·litat del Govern d'Andorra".
  • #4 Joan
    (21/10/16 20:54)

    Dime con quien andas y te diré quien eres. Res mes a dir.

    Respondre
  • #3 dand
    (21/10/16 20:33)

    home a veure no crec que qualsevol partit politic tingui que tindre les port s obertes a qualsevol si una persona ni creu ni practica les idees d'aquest partit

    Respondre
  • #2 Sisco
    (21/10/16 19:22)

    Paraules d'amor que en realitat están envenenadas.Així és el "llenguatge" polític.

    Respondre
  • #1 Seny
    (21/10/16 19:12)

    Sr. Martí amb el màxim respecte us dic que per una part teniu raó en tant en quan un partit no pot tancar les portes a ningú però el que sí es pot fer és donar o no càrrecs polítics i espero que en certs casos obrareu amb conseqüència i seny perquè sinó alguns deixarem de creure definitivament en DA.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477