Promoció turística

Tots els expositors estaran sota cobert

Ahir va arribar tot el material que calia per acabar de muntar l’envelat i es va començar a estendre la moqueta del terra

Tots els expositors de la Fira estaran sota cobertXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira d’Andorra la Vella es farà totalment sota cobert. Malgrat el retard acumulat en el muntatge per les dificultats econòmiques del proveïdor de la carpa, finalment ahir el comú va poder garantir “al 100%” que el certamen es farà “com sempre”. A primera hora de la tarda van arribar els camions que transportaven tot el material que faltava per acabar de muntar l’envelat i assegurar que la meitat de l’espai dedicat a l’exposició de vehicles no quedava a l’aire lliure. “Ja ho tenim tot i demà [avui per al lector] s’aixecarà l’última part de la carpa”, va explicar la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, que va destacar que “al final serà tot tal com esperàvem. Tenim garantit al 100% que la fira serà com sempre”.

De fet, l’arribada del material que faltava també va permetre que ahir a la tarda els operaris poguessin començar a treballar en els espais interiors de la carpa. Es van iniciar els treballs per cobrir el terra amb una moqueta i es podien veure com es muntaven les estructures d’alguns estands.

Codina va manifestar que la voluntat de la corporació és començar a repartir les acreditacions avui, per tal que els diferents expositors puguin accedir al recinte a partir de demà i així muntar els seus estands. “Sabem que es va amb retard i el muntatge potser s’haurà de fer de manera una mica accelerada”, va admetre la consellera de la capital. Amb tot, va destacar que “l’important” és que ja es disposa de tot el material i que s’ha pogut garantir que divendres a les 11 del matí la fira es pugui inaugurar sense complicacions.

D’aquesta manera, doncs, es complien les previsions de la corporació i s’assegura la participació en la fira de l’Associació d’Importadors de Vehicles (AIVA), ja que alguns dels seus membres ja havien advertit que si no podien exposar els cotxes sota cobert no hi serien presents.

La consellera de Promoció Turística i Comercial no va amagar que a la corporació s’han viscut dies de nerviosisme davant la incertesa sobre si es podria fer la fira o no. En aquest sentit va confirmar que s’han pres mesures “perquè no es torni a repetir”. De fet, tal com ja va avançar el Diari, la majoria comunal ha afegit una addenda en el contracte que es té amb el proveïdor per tal de ser molt més estrictes amb els terminis. “Hem exigit que el material ha d’arribar abans. No pot ser que hàgim d’esperar fins dos dies abans i que els expositors es trobin amb un temps mínim per muntar”, va lamentar Codina, deixant clar que “algunes coses calia posar-les negre sobre blanc”.

Cal recordar, que tot i el retard acumulat en el muntatge, la corporació per ara no ha pogut imposar cap sanció al proveïdor de la carpa, i és que el contracte que hi ha vigent (i que s’allarga durant tres anys més) no preveu que se’l pugui sancionar fins dos dies abans de l’inici de la fira. Així, tan sols se’l multaria, per cada hora de retard, si demà el recinte no estigués muntat. I si finalment divendres a les 11 l’envelat no estigués llest, es podria parlar d’incompliment del contracte i la corporació podria rescindir-lo. Aquestes condicions es van pactar en l’última revisió que es va fer del contracte durant el mandat passat, quan amb la creació de Turecav es va subrogar el contracte a la societat participada per la corporació.

Tots els expositors de la Fira estaran sota cobert

tracking