Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

Dallerès dóna “tot el suport” a Mateu

L’exsíndic subratlla que “no la veig algú capaç de jugar a diferents cartes” i que ha fet bé deixant de ser consellera
L’exsíndic general es mostra incrèdul per l’afer generat al voltant de Meritxell Mateu per haver cobrat com a assessora de BPA de la societat Landstreet sense que es declarés a la CASS la remuneració i respecte que pogués estar defensant interessos privats. Afirma que “conec la integritat de la Meritxell Mateu i em costa creure que de manera conscient se li pugui imputar qualsevol cosa, té tot el meu suport”, i planteja dubtes sobre els fets en assenyalar que “crec que se l’ha manipulat o s’han manipulat els elements, però en tot cas no la veig algú capaç de jugar
  • #7 Quina vergonya!
    (17/10/16 22:54)

    Els que comenteu aquest tipus de notícies sou els típics que quan us trobeu davant d'aquesta gent els lloeu, els hi doneu suport i feu "si" amb el cap. Perquè sou els més covards i els més detestables.

    Respondre
  • #6 TOT NO SI VAL !!
    (17/10/16 18:49)

    La sra ex consellera pot tindre tot el seu suport i amistat i carinyo però va fer algo bastant malament i greu amb tots els meus respectes . Com ben diu que a França “ tenia una plaça de funcionaria a França” també el que va fer seria encara molt mes greu. Treballar de consellera a ple temps i de lobby amb un banc privat cobrant I el últim mail on diu que esta de incògnits als ulls de govern No hi ha res mes a dir. S' ha llegit els mails filtrats a la premsa ? no cal tindre estudis per entendre els mails. Els mails la van destapar el POKER o sinó encara estaria de consellera General amb el suport incondicional de la executiva de DA i dels amics.

    Respondre
  • #5 Pepe
    (17/10/16 13:30)

    Jo em quedo amb la frase "no la veig capaç de jugar a dues cartes".  Vol arreclar les coses i diu que dubte de les seves capacitats 

    Respondre
  • #4 mil
    (17/10/16 12:59)

    Malauradament els anys no perdonem a ningú, al D'aller es tampoc

    Respondre
  • #3 Vergonya
    (17/10/16 11:38)

    Toni va dir..
    Si no conegués al Sr.Dalleres,diria,que no s'entera de res,que no llegeix la prensa,però unes declaracions d'aquestes i per aquest Sr.fan riure,bè més bé plorar,estic amb el Toni,defensar lo indefensable,quina vergonya.

    Respondre
  • #2 Toni
    (17/10/16 10:39)

    El papa pitufo torna a pixar fora de test. Una vegada més defensan lo indefensable, encara està al PS o a DA?

    Respondre
  • #1 El regreso de la Mummy
    (17/10/16 07:55)

    Si algu estaba interesat, en no parlar mes del tema, gràcies Josep per continuar parlant

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477