Política

Calvó assegura que Alcobé és “clau” al Govern

Diu que no ha comès “cap delicte” i que té “projectes importants” per fer

Calvó assegura que Alcobé és “clau” al GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Satisfacció entre els membres de l’executiu davant la decisió del cap de Govern, Toni Martí, de mantenir la cartera d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions al ministre Jordi Alcobé, que dijous passat va posar el càrrec a disposició del líder demòcrata per les informacions que el vinculen amb l’afer Meritxell Mateu i Banca Privada d’Andorra (BPA). La ministra de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va afirmar ahir que Alcobé “és una persona clau dins del Govern” amb “projectes importants” sobre la taula, com ara la reforma de la funció pública.

“Nosaltres ja vam dir que donàvem suport al ministre. Tenim molts projectes en cartera, el ministre també, i el que hem de fer és tirar-los endavant”, va dir ahir en declaracions als periodistes des de la fira del bestiar de Canillo. En ser preguntada per la feina que Alcobé va desenvolupar per a BPA fins almenys un any i mig després de prendre possessió com a ministre, Calvó va dir que “no és una qüestió de si el que ha fet és correcte o no”, perquè “tampoc ha fet cap delicte”. En aquest sentit, va criticar que l’oposició en ple exigeixi la dimissió del titular de Transports i va demanar, en sintonia amb el que està fent DA des que va esclatar el cas Mateu, que “es parli d’altres coses que no siguin BPA”.

“El tema BPA està resolt”, va manifestar, tot i admetre que “la campanya de difamacions” contra el Govern “s’anirà perpetuant”. Amb tot, va demanar que “es deixi el tema de banda i ens centrem en altres projectes que són importants per al país” perquè a parer de Calvó “els ciutadans ens ho demanen”. “El que hem de fer és treballar per tirar aquests projectes endavant en els anys que queden de mandat”, va concloure.

tracking