Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
sistema financer

Martí dóna a entendre que Alcobé continuarà en el càrrec

El cap de Govern admet que hi ha dies que pensa en avançar les eleccions
Actualitzada 14/10/2016 a les 20:23
La setmana que ve hi ha "unes quantes reunions previstes i en totes elles hi seran cadascun dels ministres sota pressió i amb insinuacions, que cada vegada en seran més". D'aquesta manera, ha donat a entendre el cap de Govern, Toni Martí, que no acceptarà la renúncia presentada pel ministre d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, que ha lliurat aquest mateix matí la carta al cap del Govern, que ha admès que "encara" no se l'havia pogut llegir, ja que ha estat reunit amb els cònsols.

Martí ha lamentat totes les informacions i "insinuacions" que han anat sortint darrerament i ha destacat que fins i tot hi ha comentaris sobre el fet que es farà "caure el Govern". Ha destacat que li saben greu ja que veu que "els ministres pateixen i les seves famílies pateixen", i ha admès que hi ha dies que pensa, fins i tot, en avançar les eleccions. És més, ha destacat que ho faria si realment sabés que "ningú es plegarà als interessos d'uns quants". També, ha lamentat que cada dia hagin de "sortir a donar explicacions" i ha afegit, fins i tot, que si el problema és el Govern, "demà mateix" ell plegaria si sabés, però, que les persones que han de prendre el relleu "defensen l'interès general". "Si el Govern està fet de tan males persones que es vagi a la Fiscalia", ha arribat a dir, visiblement molest amb les informacions que han anat sorgint i que han obligat que els ministres hagin hagut de sortir a donar explicacions i fins i tot a "despullar-se", ha dit referint-se al fet que el titular d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, hagi hagut de donar explicacions sobre els extractes bancaris.

Martí ha defensat que el Govern continuarà assumint les seves responsabilitats i s'ha referit a la feina que queda per fer, com per exemple la reforma de l'Administració que correspon precisament al ministre Alcobé. D'aquesta manera, ha apel·lat a tornar a la "normalitat", a la "raonabilitat política dins el debat polític del país", i ha arribat a demanar-se que si tothom defensa "l'interès general, pararà aquesta campanya?".
  • #13 Ciutada cansat
    (14/10/16 21:49)

    Fart d,aguantar a aquests personatges salvapatries, que en realitat nomes pensen en la seva butxaca i com a tontos els hem ficat on son. Aquí no plega ni el tato.

    Respondre
  • #12 BOPA a la carta
    (14/10/16 21:33)

  • #11 No Respecte ni les lleis
    (14/10/16 20:58)

    BOPA número 3 any 13 del 10.1.2001article 4.5 diu textualment: 5. Els membres del Govern no poden contractar amb l'Administració pública, ni ocupar càrrecs directius ni pertànyer a consells d'administració en empreses privades que contractin amb l'Adminis- tració pública, incloses les conces- sionàries de serveis públics, ni tampoc exercir activitats remunerades, siguin mercantils, industrials o professionals.

    Respondre
  • #10 Bruixot del Puial
    (14/10/16 20:44)

    Jordi Alcobé, tots els habitants del Solà d'Andorra la Vella, als que volies subjugar amb l'heliport -fallit- del Patapou, ja tenim el xampany en fresc!!!!. 

    Respondre
  • #9 Poble immadur ??
    (14/10/16 19:54)

    El Martí diu que dimitiria - i convocaria noves eleccions - si sabés que "ningú es plegarà als interessos d'uns quants". En bones paraules ens està dient que la ciutadania no sabriem escollir els nostres nous governants !!. Heu perdut el nord, Martí, el poble ja no tornarem a consentir barbaritats com les que heu fet vosaltres. Alguna cosa hem aprés.

    Respondre
  • #8 Vergonyós
    (14/10/16 19:17)

    Sr.Martí sap vostè el que és el manual Digest? Hauríeu de llegir, perquè vostè a perdut el seny.

    Respondre
  • #7 and
    (14/10/16 19:06)

    no ens tenim que oblidar que hi ha un gran culpaple de que estiguem aguantan això i es el conseller jordana que ho ha permes , es igual de responsable que qualsevol conseller de DA 

    Respondre
  • #6 Josep
    (14/10/16 19:00)

    Quina vergonya i quin circ. Heu perdut tot el meu respecte

    Respondre
  • #5 Miquel
    (14/10/16 17:55)

    Potser hi ha insinuacions, però també hi ha uns correus electrònics que, si ningú els desmenteix, són ben reals i deixen clar el que estaven coient per BPA/Allianz. No cal ser victimista, cal tenir sentit d'Estat (Estat Andorrà, és clar).

    Respondre
  • #4 Josep
    (14/10/16 17:40)

    Aquesta llei de funció pública contemplarà que els funcionaris puguin treballar per una banc de manera simultània?

    Respondre
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477