Successos

Ensurt a l'avinguda Meritxell per l'incendi d'una caldera

Els bombers van confinar els veïns mentre ventilaven la zona afectada

Ensurt a l'avinguda Meritxell per l'incendi d'una calderaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi a la sala de calderes del número 86 de l’avinguda Meritxell va obligar a confinar els veïns mentre els bombers ventilaven l’immoble. El succés va obligar a tancar al trànsit de vianants aquest tram de l’avinguda durant prop de 40 minuts.

Els bombers van rebre l’avís poc abans de 2/4 de 8 del vespre. Segons van explicar fonts del cos d’emergències, presents al lloc dels fets, l’incident s’hauria iniciat per la mala combustió d’una caldera. Aquesta mateixa, que disposa d’un mecanisme de seguretat, s’hauria apagat tota sola però sí que hauria omplert de fum la sala. Va ser llavors que els efectius desplaçats van preferir demanar als veïns que es quedessin dins dels seus habitatges mentre feien les comprovacions pertinents. Al cap de 40 minuts, després de veure que no hi havia risc, es va aixecar la restricció i es va reobrir el vial.

A banda dels bombers, que van enviar dues dotacions al lloc dels fets, també s’hi va desplaçar una ambulància, una patrulla de la policia i els agents de circulació d’Andorra la Vella.

tracking